Bouw je rolgordijn zoals jij het wilt eenvoudig online

Hoe gemakkelijk wil je het hebben? Op internet bouw je eenvoudig een rolgordijn op maat naar je eigen smaak.

Een aantal jaren geleden was dit nog ondenkbaar. De internet revolutie heeft er toe bijgedragen dat dankzij veel nieuwe technieken en programmatuur je een rolgordijn eenvoudig online op maat samenstelt.  Natuurlijk geldt dit niet alleen voor rolgordijnen maar ook voor overige raamdecoratie producten en alles wat je op maat kunt configureren.

Ook in België is men bij de tijd op zoals je op bovenstaande foto kunt zien. Op de foto kun je goed zien dat je het rolgordijn kunt voorzien van moderne rand afwerking. Het moet dus al gek gaan wil het niet aan je inrichting aan kunnen passen.

Rolgordijn stof en luxe cassettes toevoegen

Een rolletje aan twee metalen beugeltjes is eigenlijk al lang passé. Als je het voorziet van een cassette krijgt het zoveel meer uitstraling en wordt het doek minder stoffig wat de levensduur ten goede komt. Je kunt tegenwoordig uit allerlei soorten cassettes kiezen. Denk hierbij aan een ronde of juist strakke rechthoekige cassette voor een moderne look. Een voorbeeld zie je op onderstaande foto.

ronde cassettes voor rolgordijnen

Een overzicht van ronde cassettes, maar je kunt ook eenvoudige strakkere cassettes selecteren. Het ontwerp van de website maakt het heel gemakkelijk om alles samen te stellen. Rolgordijnen zijn er dus in heel veel uitvoeringen en niet alleen dat.  De keuze in stoffen voor rolgordijnen  is reuze. Je past kleur, transparantie en structuur dus gemakkelijk aan je inrichting en wensen aan.

Stof rolgordijnen vervangen

Als je al rolgordijnen hebt en je geeft ze graag een tweede leven, dan kun je er voor kiezen om alleen het stof voor je rolgordijn te kopen. Dat kun je dan ook weer helemaal zo laten maken zoals je zelf wil. Alleen het losse stof, maar ook met een plakrand en een zoom of luxe rand afwerking.