Wat kan je met duo rolgordijnen

De handige functies van de duo rolgordijnen

Een duo rol doek heeft 2 verschillende functies. De eerste functie is dat je perfect zelf je eigen lichtinval in je huis kan bepalen. Ook kun je voldoen aan de laatste trends. Een duo rol doek houd dus in dat je 2 functies hebt. duo rolgordijn 2018
Een ander woord voor een duo roldoek is twist roldoek, dat dus omdat je een rol oek kan kiezen dat helemaal aan jouw wensen voldoet.

Duorolgordijn.eu 
Als je zelf een mooi rol doek(  of een duo rol doek) wilt bestellen dat helemaal voldoet aan jouw wensen en je wilt het op maat hebben, dat kan je bij duorolgordijnen.eu naar eigen wensen alles opmaken en zij maken het in orde! Daarnaast leveren zij goedkope prijzen, zijn ze betrouwbaar, goedkoop en worden de producten gratis geleverd!

De laatste trends van 2015 
Wat helemaal in de mode is de laatste tijd zijn de wat modernere artikelen. Omdat de samenleving ook steeds moderner word, worden wij ook steeds moderner. Zo dus ook de rol gordijnen, en duo roldoek. Daarom geven wij je een paar tips zodat je bij het bestellen van je duo roldoek je helemaal met de mode mee doet.

De tips 
Tip 1: 1 van de eerste belangrijke eigenschappen is de kleur. Zorg voor een wat opvallende kleur. Vaak word gekozen voor een wat wittere kleur, die modern en mooi is afgewerkt. Je kan natuurlijk ook kiezen voor de kleur zwart. In sommige huizen staat die zwarte kleur heel leuk. Als je een wat drukker huis hebt, is zwart perfect. Maar al heb je een wat rustiger huis, met wat rustigere kleuren, en is er veel wit, dan is het toch wel het verstandigst om voor een witte duo roldoek te gaan. De kleur zal dan beter overeenkomen met de rest van het huis, en de “kleur” doet dan minder pijn in je ogen e.d.

Tip 2 
De tweede tip is de stijl zelf. Tegenwoordig zie je vaak dat het roldoek wat langer, en een wat recht hoekiger vorm heeft. Dit zorgt er voor dat het duo roldoek wat meer opgenomen word in het huis zelf. Ook heb je verschillende soort van “latjes” in het duo roldoek zelf zitten. Hoe meer je er hebt, hoe moderner het is. Zorg er wel voor dat er tussen deze “latjes” voldoende ruimte is. Het is namelijk wel modern (een trend) dat men alsnog goed naar buiten kan kijken door deze “latjes” heen.

Altijd de laatste trends! 
Als je altijd een duo rolgordijn wilt hebben met de laatst trens moet je zeker eens een keer een kijkje nemen op www.duorolgordijnen.eu Zij updaten dagelijks hun webshop met leuke nieuwe producten die helemaal in de mode zijn. Houd dus de website in de gaten, en je weet zeker dat je mee doet met de trend. Tevens wordt het gratis thuisbezorgd, en kunnen dingen op maat gemaakt worden!