Duo rolgordijn nieuws!

Duo rolgordijnen passen straks ook voor grotere ramen.

Een vriendin tipte me laatst. Ze heeft een mooie bungalow met grote ramen van ca 3 meter breed. Ze klaagde dat het nogal een hele toer was om een passende raambekleding te vinden. Nergens kon ze haar maat vinden. Ze had de keuze voor raambekleding op een duo rolgordijn laten vallen. Echter nergens kon ze haar maat vinden. Bij de meeste winkels hield de breedte op bij 240 cm en bij een enkeling kon je duo rolgordijnen tot 260 cm verkrijgen. Op internet had ze hier al wat meer over het duo rolgordijn gelezen en zó kwam ze bij een Nederlandse fabrikant van deze raamdecoratie uit. Deze heeft een eigen duo rolgordijn website met een heel groot assortiment tot 280 cm breed. Maar ook hier zijn ze maximaal tot 280 cm breed leverbaar.

Persbericht brede duo rolgordijnen

Ook via een andere website; elslabel heeft ze een blog/persbericht gelezen over de grotere maten die komen gaan. Dit verwijst eveneens naar de website ‘duorolgordijn.eu’, maar dan met de mededeling dat men werkt aan brede stoffen voor duo rolgordijnen van 320 cm. Dat was goed nieuws en ze heeft contact opgenomen met de fabrikant van het merk Hewo® . Er is inderdaad goed nieuws. Binnenkort is het duo rolgordijn tot 3 meter of 3,2 meter breed leverbaar. Er wordt eerst getest voordat men de definitieve breedte kan aangeven.

duo-rolgordijn-3-meter

320 cm breed met vintage uitstraling

In het nieuwe kleuren assortiment hebben ze ook duo rolgordijnen in houtstructuur tot 320 cm breed. Deze hebben een echte oude vintage uitstraling en passen daarom erg mooi bij een brocante interieur. De lichtbreking schijnt erg bijzonder te zijn. Verder zijn er bruine kleuren waar een vleugje blauw doorheen is geweven. Dat past perfect bij de laatste mode ontwikkelingen. Men geeft aan dat er ook gewone uni kleuren zijn. Al met al belooft het nog even spannend te worden of onze vriendin haar raam naar wens kan bekleden.